|
Forum LIGHTING.PL
Forum dyskusyjne wortalu oświetleniowego LIGHTING.PL
|
Wybory na moderatora forum |
Który z poniższych kandydatów powinien zostać moderatorem tego forum ?? |
rtęciówka |
|
6% |
[ 1 ] |
Doc Brown |
|
25% |
[ 4 ] |
OURW2250 |
|
25% |
[ 4 ] |
andrzejlisek |
|
6% |
[ 1 ] |
qba |
|
0% |
[ 0 ] |
świetlik |
|
6% |
[ 1 ] |
KaszeL |
|
31% |
[ 5 ] |
|
Głosowań: 16 |
Wszystkich Głosów: 16 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Doc Brown [Usunięty]
|
Wysłany: 23-05-2007, 23:05 Wybory na moderatora forum
|
|
|
Jako że ostatnie wydarzenia na tym forum porządnie mnie zdenerwowały postanowiłem o rozpisaniu wyborów na moderatora forum, który by zapobiegał wszelakim zadymom albo szybko i skutecznie je tłumił, głosowanie jest anonimowe, potrwa dwa tygodnie, każdy użytkownik tego forum powinien oddać głos.
Ankietę dodam jutro bo dzisiaj już niestety nie siedzę przy PC, tylko korzystam z netu za pomocą telefonu i niestety z niego nie mogę dodawać ankiet ale mogę pisać posty.
W TYM TEMACIE ZABRONIONE JEST PROWADZENIE JAKIEJKOLWIEK REKLAMY SIEBIE I WYPISYWANIA SWOICH ZALET ITP. DO PROWADZENIA SWOJEJ REKLAMY POSŁUŻY ODRĘBNY TEMAT[ |
|
|
|
|
|
KaszeL [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2007, 00:42
|
|
|
Obawiam się, że takie wybory nic nie dadzą, ponieważ to admin powinien o tym zadecydować. |
|
|
|
|
Doc Brown [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2007, 05:57
|
|
|
Pożyjemy zobaczymy, dla admina, któremu los forum jest obojętny malo istotne kto będzie modem
[ Dodano: Czw Maj 24, 2007 5:18 pm ]
Aha, proponuję, by moderatorami zostały te osoby, które zajęły trzy pierwsze miejsca w głosowaniu, uważam, że jeśli będzie trzech moderatorów, to będzie znacznie lepiej, gdyż wtedy będą szanse, że praktycznie co chwilę ktoś zajrzy na forum i ewentualne spamy usunie, oraz zaprowadzi na forum porządek, jeśli któryś z userów będzie sprawiał problemy, każdy z wymienionych kandydatów jest dyspozycyjny w innym czasie, ja np. od pn do sob mam czas w godzinach 16-23, a w weekendy od 10-23 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|